BOLIGERNE

Der er mange forskellige boligstørrelser for at give plads til så mange forskellige behov som muligt. Nogle er i ét plan, og er særligt velegnet til, hvis du ikke er så godt gående. Nogle er store og passer til den store børnefamilie, eller til dem der ikke vil gå på kompromis med deres plads, har mange pladskrævende hobbies og så videre. Nogle boliger er ren microliving, hvis du hellere vil bruge pengene på andet end at bo. Alle boliger får en idéel andel af fælleshuset på 11 m2 som samlet sted bliver til mere end 500 m2 fællesskabshaven.

Hele byggeriet bliver Svanemærket, som betyder, at det lever op til skrappe krav i hele byggeriets livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved et lavt energiforbrug og godt indeklima. Hele byggeriet har papiruldsisolering som har et meget lavt CO2 aftryk. Der er skærpede krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i byggeriet og til bæredygtigt certificeret træ.

Der opføres 47 ejerboliger med priser fra ca. 1.899.000 kr. til kr. 4.699.000 kr.

Vil du vide mere...

Ring på telefon 30 28 14 99 skriv en mail til info@eco-village.dk.

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne forbedre din oplevelse. Når du er på vores hjemmeside, accepterer du automatisk, at vi anvender cookies.  Du kan se mere om vores persondatapolitik her.