Fælleshuset

Fælleshuset er i 2 plan. I stueetagen ligger det store fælleskøkken op til spisesalen og har adgang ud til en stor fælles terrasse, hvor man selvfølgelig valfarter ud, når vejret viser bare den mindste smule velvillighed. Køkkenet og spisesalen (tænker vi, men det skal bofællerne selv aftale) kan reserveres til bofællernes fester fredag, lørdag og søndag. I stueplan findes også toiletter, vaskeri med regnvandsgenanvendelse, samt værksted. Ovenpå er der kontorfællesskab, teenageafdeling, gæsteværelser, øvelokale og et kæmpe opholdsareal, som kan bruges til yoga, TV aftener, til ophold for børnene, når de har spist færdig mens de voksne hygger, intim koncerter, fredagsbar, EM, VM, børnetumling eller hvad der nu er behov for. Bofællesskabets behov ændrer sig løbende så derfor kan mange af rummene nå at blive til meget forskelligt over tid. Det er en del af charmen 🙂

Som resten af bofællesskabet består fælleshuset af træbyggeri med papiruldsisolering. Fælleshuset har regnvandsgenanvendelse til toiletter og fællesvaskeri, og solceller på taget som forsyner fælleshuset med strøm. Der kommer store vinduespartier overalt, linoleum gulvene (bæredygtigt og slidstærkt materiale), og selvfølgelig vil det være svanemærket som resten.

Vi arbejder på at få ændret byggetakten så fælleshuset bliver færdig før boligerne (i modsætning til i Lejre) da fælleshuset jo er bofællesskabets hjerte og det skal i gang med at banke først. Det giver god mening, hvis det kan overtages og bofællerne kan begynde at indrette det før der skal bruges tid på at flytte ind.

Til fælleshuset hører også en el-delebilsordning.

Vil du vide mere…

Ring på telefon 30 28 14 99, skriv en mail til info@eco-village.dk.