Forskelligskabet

Fællesskabet er i fokus, men “forskelligskabet” er lige så vigtigt. Vi vil også meget gerne have, at man fortsat kan prioritere familie og andre venner og sig selv ikke mindst. Så vi har sørget for, at der er et privat udeareal til alle, blandt andet og derfor er der ikke fællesspisning i weekenden, udover hvad I selv får lyst til at arrangere. Derudover er der i arkitekturen tænkt over, at man skal kunne være privat i sin bolig.

Fællesspisning

Vi vil gerne hjælpe dig med at passe på planeten. I Rullestenen deles man langt mere om ressourcerne end man gør i et almindeligt boligbyggeri. Og man er fælles om det. Maden laves i fællesskab mandag til torsdag og er økologisk. Der er mindre kød, mindre spild, mindre emballage og mindre transport.

Rullestenen bliver “født” med økologisk fællesspisning mandag til torsdag. Dette står beskrevet i vedtægterne. Det er ikke muligt, ikke at være en del af denne ordning i følge vedtægterne, som jo dog bliver jeres efter indflytning. De første fire måneder har vi sat en ordning op for jer, så I kan komme godt i gang. Ordningen inkluderer hjælp til at lære at lave mad til mange, et hygiejnekursus og madplaner til de fire første måneder. I skal selv købe ind, og selv lave mad. Hvordan dette præcist skal foregå, hjælpes vi ad med at finde ud af, så snart bofællesskabet er på plads. Prisen for denne ordning vil være 46 kr. Pr. Voksen og 30 kr. pr. barn. Efter fire måneder kan I vælge at fastholde ordningen eller at lave jeres egen.

Vil du vide mere...

Ring på telefon 30 28 14 99 skriv en mail til info@eco-village.dk.

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne forbedre din oplevelse. Når du er på vores hjemmeside, accepterer du automatisk, at vi anvender cookies.  Du kan se mere om vores persondatapolitik her.